Bea Swinnen

Bea SwinnenAls vierde generatie op rij baat ik al 26 jaar de algemeen textielzaak ”BEJA” uit. Méér dus dan een lingeriewinkel, hetgeen gemakkelijker in de mond ligt. De verkoop van lingerie zie ik als mijn vakmanschap. Het was ik die als eerste in de familie een opleiding verkoop van lingerie volgde en dit toevoegde aan het algemene gamma. Maar ook de andere artikelen verkoop ik met hart en ziel. Het persoonlijk contact met de klanten vind ik nog steeds belangrijk en boeiend. Hen en hun geliefden te mogen volgen op hun levensreis geeft voldoening. Wij kunnen rekenen op een trouw cliënteel en ervaren dagelijks dat onze klanten voor de nodige “mond aan mond reklame” zorgen. Daar zijn we heel dankbaar voor. Wij maken bewust geen reklame meer in wekelijkse magazines die vaak rechtstreeks in de papiermand belanden.

Ook in onze winkel “BEJA” probeer ik stap voor stap verandering te brengen naar meer lokale en duurzame artikelen. Ik kies bewust voor leveranciers die aan een duurzaam beleid werken, die ook productkennis kunnen doorgeven en andere waarden dan winst maken op de eerste plaats zetten.

Graag zou ik enkele duurzame veranderingen in gang willen zetten in de algemene ondernemerswereld. Ten eerste de wintercollectie aanbieden in de herfst en niet zoals nu gebeurd nl in de zomer. Als tweede wil ik halt roepen aan kortingslagen. Voor mezelf weet ik dat onze verkoopprijzen momenteel de juiste zijn voor de kwaliteit en de service die wij bieden.

Zoals ik elders schrijf, blijk ik deeltijds werken in onze winkel “BEJA” en deeltijds in De Vuurtoren. Een klant verwoordde het juist “mijn tweede passie”. Mag ik jouw binnenkort een confortabele mooie bh verkopen aan de juiste prijs? Ben ik in De Vuurtoren als jij bij “BEJA” binnenstapt…geen probleem. Dan is Linda er en zal zij jou met evenveel passie en geduld de juiste bh aanmeten.En last but not least, mijn echtgenoot Jan zorgt voor een groot deel van het bureauwerk zodat alles vlot kan bollen.

Tot ziens
Bea


© 2019 De Vuurtoren. Alle rechten voorbehouden.