Bea Swinnen

Ik ben geboren te Diest in 1966 en getogen in Halen.
Getrouwd met Jan (1988)
Mama van Dorien (1991) , Tom (1993) en Louise (2006)
O
ma van Arthur (2019)

Als kind kon ik mij uitleven en ontwikkelen in de Chiro van Halen. Ik groeide door tot hoofdleidster. Na het humaniora twijfelde ik tussen studies boekhouden, verpleegster en leerkracht. Met een diploma boekhouden op zak begon ik te werken in de winkel van mijn ouders. In 1992 startte ik samen met mijn man de winkel “BEJA” op. De uitbouw hiervan was een leerrijk traject maar ééntje met veel obstakels. Daarnaast ging ik hobbymatig op leerreis in de wereld van gezondheid. Ik ben leerling aan de School voor Actief Leven in Hasselt. Zorgen voor anderen is een grote passie, ik mocht ook jarenlang mantelzorgster zijn. Ik ben lid van KVLV en Markant .

Het is uit al deze relaties dat ik het meeste leerde!! Natuurlijk doe je kennis op op school, op cursus, in boeken, etcetera..Maar het meeste kon ik leren door mens onder de mensen te zijn. Een belangrijk keerpunt was de periode dat ik mezelf beter leerde kennen. Toen ik mij bewust werd hoe ik in mekaar zit dwz hoe ik gebouwd ben en wanneer ik mij goed voel in mijn vel. Vervolgens kon ik veel beter zien wat de anderen mij spiegelden dwz wat ik kon leren via hen. Eens je dit door hebt , wordt het leven veel luchtiger en gemakkelijker.

Ik sta nog steeds met hart en ziel in onze winkel maar het is ook tijd voor iets nieuws. Deeltijds start ik “de Vuurtoren” op en kan ik via deze weg mijn talenten als verpleegster en leerkracht tot ontplooiïng laten komen. Ik geef lezingen, workshops , individuele begeleiding en behandelingen met oorkaarsen.


© 2019 De Vuurtoren. Alle rechten voorbehouden.